Miksi domain-nimi vaihtui?

Google-optimointi.comin domain-nimi on nyt Digioptimointi.com

Virusskannerit tulkitsevat jotkut domain-nimet epäilyttäviksi

Nykyiset virusskannerit varoittavat vähän kaikesta. Aika usein myös täysin turhasta. Domain google-optimointi.com sisälsi brändisanan Google, mistä syystä virusskannerit antoivat käyttäjille varoituksen mahdollisesta tietojenkalasteluyrityksestä (phishing attempt). Vaikka siis kyseessä onkin nyt ihan sama sivusto ja sama sisältö, niin tuota varoitusta ei enää tule. Tällainen varoitus ymmärrettävästikin ajoi hyvät kävijät pois sivustolta.

Pornaisten kunta on kokenut saman

Pornainen.fi eli Pornaisten kunta kärsii samasta ongelmasta, koska domain-nimen 4 ensimmäistä kirjainta viittaavat aikuisviihteeseen.

Domain-nimeä ei tarvitse välttämättä muuttaa

Jos domain-nimen muutos on tapauksessasi mahdoton ajatus, niin voit pyytää eri virusskanneriyhtiöltä ns. vapautusta. Sain tällaisen google-optimointi.com:lle F-secure:lta. Ks. False positive F-secure. Mutta virusskannereita on todella paljon ja melkein kaikkki pitäisi käydä läpi. Kuitenkin varmasti pääset jo aika hyvään tulokseen jos käyt 10 yleisintä virusskanneriyhtiötä läpi. Muutoksen esiin tuleminen voi tietysti myös kestää jonkin aikaa.

Tehdään sivustostasi tuottavampi - Ole yhteydessä

Aloitetaanko yhteistyö? Pyydä tarjous sivustosi tuottavuuden parantamisesta.

Primus72 Oy - 2467174-9 / FI24671749

hannu@primus72.com

+358-(0)45-1677117

Viestisi on lähetetty! Olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!