Miksi keskittäisit digitaalisen markkinoinnin meille?

Seuraavassa tuon esiin seikkoja, joiden takia yrityksesi kannattaa harkita digitaalisen markkinoinnin keskittämistä Primus72 Oy:n ja Hannu Ala-Harjan hoidettavaksi.


Digitaalinen markkinointi

1. Olen kokenut www-osaaja

Olen tehnyt www-ohjelmointia ja digitaalista markkinointia yhteensä 20 vuoden ajan. Ensimmäiset 12 vuotta (1999-2011) toimin www-ohjelmoinnin parissa ja nyt viimeset 8 vuotta olen keskittynyt digitaaliseen markkinointiin: ominta osaamisaluettani on hakukoneoptimointi, hakusanamainonta, sähköpostimainonta ja www-ohjelmointi.

2. Olen menestynyt erittäin kilpailuilla hakusanoilla

Olen saavuttanut lukuisia kärkisijoituksia erittäin kilpailluilla hakusanoilla. Yleensä hakusanan kilpailu on sidoksissa sen tuottoon. Suomessa kovin kilpailu on tällä hetkellä rahoituspuolella. Olen saavuttanut huippusijoja myös mm. seuraavilla haastavilla osa-alueilla: plastiikkakirurgia, huonekalut, kemian ala (eng), rakentaminen... vain muutamia mainitakseni.

3. Hallitsen useimmat alustat

Esimerkiksi suosittu WordPress on alustana minulle erittäin tuttu. Moni asiakas on tyytyväinen, kun saa pieniä ja keskisuuria muutoksia sivustoonsa sujuvasti suoraan minulta hakukoneoptimoinnin sivussa ja käytönnössä ilman erillistä lisämaksua. Minulle kokeneena www-ohjelmoijana moni yleinen muutos tai lisäys, esimerkiksi www-lomake ja sen käsittely, on vain 15-30 minuutin juttu, ja siksi en tällaisesta työstä erikseen laskutakaan, vaan se sisältyy normaaliin kuukausilaskutukseen hyvän ja nopean asiakaspalvelun nimissä.

4. Laaja kokemus Google Ads (AdWords)- ja Bing-mainonnasta

Olen tehnyt Google-mainontaa pitkään. Lyhyesti voisin sanoa, että menestyksen avaimet tällä saralla ovat seuraavat: hyvä mainos, hyvin tarkat avainsanat (myös negatiiviset avainsanat), tarkka kohdennus (ikäryhmät, sukupuoli, asuinalue jne.) ja hyvä laskeutumissivu (siis sivu, jolle saavutaan, kun mainosta klikataan). Koko prosessin kaikkine yksityiskohtineen pitää olla kunnossa, jotta parhaat mahdolliset tulokset voidaan saavuttaa.

Google Ads -mainonnassa on myös erittäin helppo menettää rahansa. Mainoskampanjan on oltava hyvin tarkka, jotta se on tehokas ja kannattava. Monta pientä, tehokasta, erillistä kampanjaa on pääsääntöisesti tehokkaampi ratkaisu kuin yksi iso kampanja.

5. Meillä ei ole erillistä hinnastoa eri toimenpiteille

Kun teet sopimuksen Primus72 Oy:n kanssa, maksat asiakaslähtöisestä ja joustavasta kokonaispalvelusta. Saat koko yrityksen laaja-alaisen osaamisen käyttöösi juuri sinulle räätälöidysti ja tarkoituksenmukaisesti. Teemme liiketoimintasi kannalta keskeisiä asioita - hakukoneoptimointia, hakukonemainontaa ja www-ohjelmointia - aina sen mukaan, mikä on juuri kyseisellä hetkellä yrityksellesi tärkeintä ja tuottavinta. Joskus on tarpeen panostaa tiettyyn osa-alueeseen, joskus viilata useampaa samaan aikaan. Koska tilanteet ja esimerkiksi Goooglen vaatimukset muuttuvat jatkuvasti, meillä ei ole erillistä hinnastoa yksittäisille toimenpiteille, emmekä siis laskuta näistä osasista erikseen.

6. Tulokset ratkaisevat

Digitaalisen markkinoinnin tarkoituksena on lisätä yrityksen näkyvyyttä ja myyntiä netin välityksellä. Tulokset ratkaisevat. Jos myyntisi kasvaa ja kehittyy hyvin, voin väittää, että yrityksesi maksaa meille kohtuullisen kuukausipalkkon mielellään. Jos kuitenkaan jostain syystä emme esim. 3 kuukaudessa saa ensimmäisiä vakuuttavia tuloksia aikaiseksi, niin tällöin yhteistyö ei ole kummallekkaan osapuolelle järkevää. Onnistumisprosenttini on yli 90%.

Tehdään sivustostasi tuottavampi - Ole yhteydessä

Aloitetaanko yhteistyö? Pyydä tarjous sivustosi tuottavuuden parantamisesta.

Primus72 Oy - 2467174-9 / FI24671749

hannu@primus72.com

+358-(0)45-1677117

Viestisi on lähetetty! Olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!