Leadfeeder.com parantaa B2B-markkinointiasi

Leadfeeder kertoo kätevästi yritykset, joista sivustollasi vieraillaan. Leadfeederille annetaan oikeudet käyttää Google Analytics -tiliä. Leadfeeder lukee sivustolle tulleiden vierailijoiden IP-osoitteet ja päättelee niistä, mikä yritys on ollut kyseessä. Pääsääntöisestihän IP:ssä tulee esiin keskeisten verkkoyhteyksiä tarjoavien yritysten nimiä, mutta näistä valtaosa on jo valmiiksi filtteröity pois.

Klikkaa Leadfeeder


Leadfeeder-päänäkymä

Leadfeeder-asetusnäkymä


Leadfeeder hälyttää kuumista liideistä

Leadfeeder tarkastelee yrityksen vierailuja sivustollasi, esimerkiksi sitä, kuinka monta kertaa sivustollasi on käyty ja kuinka montaa eri sivua on ladattu. Jos tietystä IP:stä/yrityksestä käydään sivustollasi useasti, niin Leadfeeder lähettää sinulle mailia kuumimmista liideistä. Vahdin voi asettaa lähettämään hälytysmailia päivittäin tai viikoittain.

Leadfeeder on kytketty Linkediniin

Leadfeeder on kytketty Linkedin-tileihin. Eli jos vierailevasta yrityksestä löytyy profiileja Linkedinistä, niin nämä on tuodaan esiin tarkemmat tiedot -näkymässä.

Leadfeederissä voit filtteröidä liikennettä

Tietyn tyyppistä liikennettä kaikki haluavat filtteröidä pois, jotta ei tulisi liikaa ns. vääriä hälytyksiä. Leadfeederissä on mahdollisuus tehdä filttereitä maan, URL-osoitteen ja domainin mukaan - on mahdollista joko sulkea pois tai sisällyttää mukaan vain tietyn tyyppistä liikennettä, esimerkiksi vain Suomesta tullut liikenne tai vain ulkomaan liikenne.

Mitä muuta Leadfeederillä voi tehdä

Leadfeederin voi kytkeä suoraan CRM-järjestelmään – API löytyy. Lisäksi sen voi kytkeä suoraan Mailchimp-sähköpostitusohjelmistoon.

Leadfeeder on muuten suomalainen yritys!

Katso 1 min. Leadfeeder-esittelyvideoKlikkaa Leadfeeder* leadfeeder.com on ns. affilinkki.

Tehdään sivustostasi tuottavampi - Ole yhteydessä

Aloitetaanko yhteistyö? Pyydä tarjous sivustosi tuottavuuden parantamisesta.

Primus72 Oy - 2467174-9 / FI24671749

hannu@primus72.com

+358-(0)45-1677117

Viestisi on lähetetty! Olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!