Sivun linkkivahvuuslaskin - Domain Authority
Mitä Domain Authority / Page Authority tarkoittaa?

Domain / Page Authority eli vapaasti suomennettuna sivuston/sivun linkkivahvuus on jokin arvo välillä 0-100. Arvo kertoo domainiin tai sivuun kohdistettujen paluulinkkien arvon. Yksinkertaisesti sanoen arvokkailta sivuilta osoittavat linkit antavat kohdesivu(sto)lle suuremman linkkivahvuuden kuin vähempiarvoisilta sivuilta osoittavat linkit. Näillä kaikilla eri arvoisilla paluulinkeillä on kuitenkin oma arvonsa.

Arvo lasketaan useista eri tekijöistä. Keskeisesti vaikuttavia ovat paluulinkkien määrä, paluulinkkien ja linkittävien sivustojen laatu, linkittävien sivustojen suosio hakukonehauissa ja paluulinkkiprofiili.

Lue lisää (moz.com)

Mikä on hyvä arvo Suomessa?

Suomessa hyvä arvo on 30 yläpuolella. Esimerkiksi www.helsinki.fi:n arvo on 87/100 ja www.iltalehti.fi:n 69/100, eli nämä ovat sangen korkea-arvoisia sivustoja Suomen mittakaavassa. Heikosta sivusta kertoo alle 20/100 olevat arvot.

Domain Authority?

Domain Authority laskee koko domainin tai alidomainin (sub-domain) arvon. Tästä voi myös ennustaa, kuinka etusivu ja sen eri alasivut sijoittuvat Google-haussa.

Page Authority?

Page Authority kertoo yksittäisen sivun arvon ottamatta kantaa domainin arvoon.

Youtube: katso mitä Domain / Page Authority tarkoittaa

Tehdään sivustostasi tuottavampi - Ole yhteydessä

Aloitetaanko yhteistyö? Pyydä tarjous sivustosi tuottavuuden parantamisesta.

Primus72 Oy - 2467174-9 / FI24671749

hannu@primus72.com

+358-(0)45-1677117

Viestisi on lähetetty! Olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!