CloudFlare lisää nopeutta ja tietoturvaa

CloudFlare on palvelu, joka parantaa sivustosi tietoturvaa ja nopeuttaa sen latausaikaa. Sivustosi toimii siten paremmin. Vaikka sivustosi olisi pieni, CloudFlaren avulla se skaalautuu nopeasti missä päin maailmaa tahansa.

Katso CloudFlaren esittelyvideo

Kuinka CloudFlare parantaa tietoturvaa?

CloudFlare määritetään toimimaan nimipalvelutasolla. Esimerkiksi jos domain ja sivusto pyörivät Nebulalla, niin kaikki sivustolle tuleva liikenne määritellään tulevaksi CloudFlaren läpi Nebulalle. Jos itä-eurooppalainen hakkerirobotti - hyökkääjät ovat aina robotteja - yrittää murtaa sivustosi salasanaa tai suojausta, CloudFlare tunnistaa asiattoman kävijän/robotin jo ennen kuin se edes pääsee sivustollesi. CloudFlare päästää kuitenkin asialliset robotit kuten esimerkiksi Googlebotin läpi indeksoimaan sivuston normaalisti. CloudFlare tunnistaa asiattomat robotit ja tavallisimmat, esim. Wordpressiin, Magentoon ja Drupaliin kohdistetut tietoturvahyökkäykset estäen nämä hyvin tehokkaasti.

Kuinka CloudFlare nopeuttaa sivustoa?

CloudFlarella on paljon palvelimia maailman keskeisimmissä runkoverkoissa. CloudFlare pitää sivustoasi cachessa eli välimuistissa kaikkilla palvelimillaan. Jos suomalaisella palvelimella olevaa sivustoasi ladataan esimerkiksi Kanadasta, niin sivu tulee käyttäjän selaimeen nopeasti Torontosta. Japanilaiselle käyttäjälle sivu taas ladataan Tokiosta. Sivulataus saadaan optimaalisen nopeaksi, kun palvelin on aina lähellä käyttäjää.

Näkymä CloudFlaren hallintapaneelista

cloudflare hallintapaneeli

CloudFlare ei edes maksa paljoa

CloudFlare tarjoaa myös ilmaista vaihtoehtoa. Olen itse suosinut Pro-vaihtoehtoa, joka maksaa 20 USD / kk. Tarjolla on myös Business-versio hintaan 200 USD / kk sekä Enterprise, joka hinnoitellaan erikseen.

Klikkaa cloudflare.com

Tehdään sivustostasi tuottavampi - Ole yhteydessä

Aloitetaanko yhteistyö? Pyydä tarjous sivustosi tuottavuuden parantamisesta.

Primus72 Oy - 2467174-9 / FI24671749

hannu@primus72.com

+358-(0)45-1677117

Viestisi on lähetetty! Olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!